Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ofertă de coronavirus de la WizzAir pentru o familie din Iași: sejur de 30 de minute la Roma

WizzAir a propus unei familii din Iași să zboare la Roma pe 22 martie și să se întoarcă în aceeași zi, după o ședere de 30 de minute în capitala Italiei. Ieșenii rezervaseră un city break pentru 19- 22 martie, dar compania a încercat o reprogramare.

Compania aeriană le-a propus ieșenilor o reprogramare a sejurului lor, în condițiile reducerii frecvenței zborurilor către Italia, din cauza coronavirusului, informează Ziarul de Iași.

Teoretic, WizzAir a încercat reprogramarea rezervărilor. Practic, compania a reușit să vină cu ofertă imposibilă: un zbor alternativ pe 22 martie, cu plecare din Iaşi la ora 6.00, sosire în Italia la ora 7.30 şi îmbarcare iar din Italia spre Iaşi la ora 8.00, toate în aceeaşi zi.

Nu se ştie dacă situaţia este una generală, existând mai multe persoane care ar fi primit asemenea oferte din partea lor sau a fost un caz singular.

“Pasagerii cu rezervări afectate de schimbări ale programului de zbor sunt informaţi în mod automat şi li se rezervă un loc pe un zbor alternativ în cea mai apropiată dată posibil.

Citește și
Pacientul 1 cu coronavirus NU va fi externat din spital, deşi autorităţile spun că e vindecat
Pacientul 1 cu coronavirus NU va fi externat din spital, deşi autorităţile spun că e vindecat

Clienţii care au efectuat rezervarea pe wizzair.com sau din aplicaţia mobil primesc un e-mail în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea integrală a banilor sau 120 % din suma plătită sub formă de credit de companie.

Pasagerii îşi pot modifica rezervarea gratuit online”, a fost declaraţia reprezentanţilor WizzAir.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult