Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O pisică și-a arătat loialitatea cu riscul propriei vieți. A sărit în ajutorul câinelui, care era atacat de doi coioți

Your browser doesn't support HTML5 video.

În ciuda prejudecăților, o pisică și un câine din New York au demonstrat că se pot înțelege de minune. Și cum prietenul la nevoie se cunoaște, micuța felină și-a arătat loialitatea, cu riscul propriei vieți.

Fără urmă de ezitare, a sărit în ajutorul câinelui, care era atacat de doi coioți.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din curte. Oakley, bichonul de șase ani al familiei, se plimba liniștit când doi coioți s-au năpustit asupra lui. Totul s-a petrecut sub ochii pisicii Binx, care a sărit imediat în ajutorul cățelului.

Stăpână: „Da, este un adevărat gangster”.

Felina e adevărata stăpână a curții, așa că nu e de mirare că a sărit asupra intrușilor ca să-l protejeze pe Oakley, cu care se înțelege de minune.

Stăpână: „Ea și Oakley s-au împrietenit încă de la început”.

Citește și
Studiu: Cât de predispuși sunt câinii și pisicile la infectarea cu coronavirus
Studiu: Proprietarii de câini, mai protejați împotriva demenței decât cei cu pisici

Cățelul s-a ales cu câteva răni, dar veterinarii spun că se va vindeca repede. Între timp, stăpânii celor două animale au postat imaginile pe rețelele de socializare, iar eroicul gest a transformat-o pe Binx într-o adevărată vedetă.

Stăpână: „Cred că a demonstrat că nu prea se teme de nimic”.

Localnicii spun că atacurile coioților s-au întețit în ultima vreme și multe animale de casă le cad victime. Eroi ca Binx sunt greu de găsit, așa că mulți sunt nevoiți să-și protejeze prietenii patrupezi cu ajutorul unor costume speciale, cu țepi metalici.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult