Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 9 ani a murit la Iași. Medicii din două spitale nu au știut ce are

Your browser doesn't support HTML5 video.

Durere mare într-o familie din județul Vaslui, după ce o fetiță de 9 ani a murit subit la Spitalul de Copii "Sfânta Maria" din Iași.

Venise ieri în stare gravă, prin transfer de la Spitalul Județean Vaslui, și a fost imediat internată la terapie intensivă.

Familia povestește că în cursul zilei de marți, copila a mers pe picioarele ei însoțită de mamă, la spital, să ceară ajutor medicilor.

Prezenta o stare de vomă accentuată, iar în scurt timp starea ei s-a degradat. A intrat în comă, dar medicii din ambele spitale nu au reușit să îi pună un diagnostic clar.

Ajunsă la Iași, în mai puțin de zece ore, copila a intrat în stop-cardiorespirator și nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. În lipsa unei cauze clare a decesului, autoritățile așteaptă rezultatul necropsiei.

Citește și
Un copil a primit o șansă la viață de la cel mai tânăr donator din România. ”Eram conștientă că cineva trebuie să moară”
Un copil a primit o șansă la viață de la cel mai tânăr donator din România. ”Eram conștientă că cineva trebuie să moară”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult