Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 8 ani a fost abuzată sexual de doi vecini, de 16 și 46 de ani, timp de un an. De ce a fost luată de lângă părinți

Your browser doesn't support HTML5 video.

O fetiță de 8 ani din Vaslui a fost abuzată sexual de mai multe ori de un individ de 46 de ani și de un adolescent de 16 ani. Faptele s-au petrecut pe parcursul anului 2022 și au ieșit la iveală abia în această lună.

Faptele s-au petrecut în comuna Cozmești din Vaslui. Fetița și cei doi agresori erau vecini, iar coșmarul copilei a început în anul 2022 și a durat aproximativ un an.

Potrivit anchetatorilor, în această perioadă de timp, cei doi au dus-o pe copilă în diferite zone mai ferite din localitate, acolo unde au abuzat-o sexual. Abia pe 10 martie, polițiștii au fost sesizați de faptele petrecute.

Mai intâi a fost luat la întrebări băiatul de 16 ani, iar la două zile distanță a fost reținut și bărbatul de 46 de ani.

Cei doi au fost duși în fața judecătorilor, care au decis ca adolescentul să fie cercetat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar bărbatul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citește și
erica
Operație extrem de dificilă la Cluj-Napoca. La 8 ani, Erica a primit din nou viață de la mama ei. ”E cu zâmbetul pe buze”

Victima se află acum într-un centru al Protecției Copilului din Vaslui, întrucât autoritățile au constatat că fata a fost neglijată de părinți. Aici, ea urmează să fie consiliată psihologic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult