Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie i-a promis de 10.000 de lei unui agent de poliţie din Hunedoara, după ce tatăl ei a fost prins conducând beat

O femeie care a promis suma de 10.000 de lei unui agent de poliţie din Geoagiu, după ce tatăl ei a fost prins conducând sub influenţa alcoolului, a fost trimisă în judecată pentru dare de mită.

"Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara a finalizat cercetările efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Hunedoara şi a emis, la data de 20.06.2024, rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată a unei inculpate, persoană fără calitate specială, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită", se menţionează  într-un comunicat transmis, joi, AGERPRES de către Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Hunedoara.

Potrivit acestuia, în data de 24 martie, femeia, cu intenţie, a promis suma de 10.000 lei unui agent de poliţie în cadrul Poliţiei Staţiunii Geoagiu - Formaţiunea de Ordine Publică - Compartimentul Siguranţă Publică şi Patrulare, denunţător în cauză, în scopul neîndeplinirii atribuţiilor de serviciu.

"În fapt, agentul de poliţie ar fi trebuit ca, în schimbul banilor, să creeze o situaţie avantajoasă pentru tatăl inculpatei care fusese identificat în trafic conducând un autoturism sub influenţa alcoolului, respectiv să nu dispună măsurile legale necesare în vederea angajării răspunderii incidente. Poliţistul a refuzat categoric propunerea ilicită a inculpatei, formulând denunţ, prin care a sesizat comiterea de către inculpată a infracţiunii de dare de mită, la Serviciul Judeţean Anticorupţie Hunedoara", arată sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult