Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Brașov s-a speriat de la halucinațiile pe care i le dădea un drog și a fugit pe jos la poliție. Ce a reclamat

O femeie care se droga alături de un bărbat în orașul brașovean Victora s-a speriat la un moment dat din cauza halucinațiilor pe care a început să le aibă și a fugit pe jos până la poliție, pentru a reclama faptul că s-a drogat.  

O femeie de 30 de ani din Victoria s-a speriat atât de tare din cauza halucinațiilor pe care a început să le aibă în timp ce se droga într-o mașină cu un bărbat, încât a fugit pe jos până la poliție pentru a reclama faptul că a consumat stupefiante, scrie Monitorul Expres.

”Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 24 octombrie, femeia de 30 de ani, din orașul Victoria, ar fi acceptat să meargă cu un bărbat, din aceeași localitate, cu autovehiculul pe care îl conducea, într-o zonă limitrofă orașului pentru a purta diverse discuții. În acest cadru, cei doi ar fi consumat substanțe interzise, ceea ce i-a creat femeii stări de halucinație, în urma cărora s-a speriat și a fugit pe jos”, a transmis IPJ Brașov.

Șoferul avea două droguri în sânge

”Polițiștii l-au identificat și pe conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, iar în urma testării cu aparatul din dotare, rezultatul a evidențiat prezența în organismul acestuia a două substanțe cu efecte psihoactive”, au mai spus polițiștii brașoveni.

Citește și
crima sibiu
Tânărul din Sibiu care și-a ucis tatăl cu mâinile goale consumase canabis și metanfetamină. Tocmai ieșise de la Psihiatrie

Pentru cele constatate, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult