Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit alături de soțul ei imobilizat la pat, în apartamentul lor din Suceava. Locuința a luat foc de la o veioză

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident tragic în Suceava. Doi bătrâni au murit în incendiul care le-a cuprins apartamentul. Bărbatul de 84 de ani, imobilizat la pat, a fost găsit carbonizat, iar soția, cel mai probabil, s-a intoxicat cu fum.

Când s-a dat alarma, vecinii au fost nevoiți să-și părăsească în grabă locuințele, până când pompierii au stins incendiul. Focul ar fi pornit de la o veioză, spun anchetatorii.

Alarma s-a dat în jurul orei 7 dimineața, iar când au ajuns pompierii acolo, apartamentul celor doi bătrâni ardea în întregime.

Maior Alin Găleată, purtător de cuvânt ISU Suceava: „În interiorul dormitorului am găsit două persoane, cei doi proprietari, soț și soție. Din păcate, aceștia prezentau arsuri foarte grave.”

Speriați de fumul dens, 16 locatari au ieșit singuri din bloc. Alți cinci au fost evacuați de militari.

Femeie: „Eu când m-am sculat și am deschis ușa, pe scară nu se vedea nimic, era abur, fum, nu știu ce era. Și am închis ușa înapoi.”

Femeie: „Vecinul de alături a dat telefon la pompieri. Au murit amândoi. A fost o tragedie foarte mare. Ne-a luat prin surprindere. Dimineață, am simțit fum, ne-am sculat toți vecinii.”

Vecinii mai spun că cei doi soți aveau obiceiul de a strânge și de a depozita foarte multe lucruri vechi în apartament.

Femeie: „Stăteau într-o mizerie de nedescris. Tot ce adunau, nu aruncau nimic. Și borcane, și sticle, le depozitau în casă. Era un morman de sus până jos. Nu voiau să fie ajutați de nimeni.”

Femeie: „Se spune că a luat foc de la o veioză. Suntem vecini aici de ani de zile. Domnul era paralizat în pat. El era carbonizat și doamna a murit de la fum.”

Pompierii spun și ei că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la o lampă electrică, lăsată în funcțiune.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult