Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cei 3 polițiști care ”au înfăptuit o minune”. Au salvat o femeie care voia să se sinucidă înainte de slujba de Înviere

Trei polițiștii au salvat o femeie care a încercat să își pună capăt zilelor în Sâmbăta Mare, cu doar câteva ore înainte de slujba de Înviere. Mai mulți oameni din cartierul bucureștean Crângași au văzut-o cum intră în lac și au sunat la 112..

Apelul la Serviciul Unic de Urgență a venit în jurul orei 18.00.

Mai mulți oameni panicați au relatat că o femeie intră în Lacul Morii. Un echipaj format din trei polițiști a sosit rapid la fața locului. Agenții au sărit în apă după femeia care se îndepărtase mult spre largul lacului.

Polițiștii au reușit să o aducă teafără la mal, iar femeia a fost imediat preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital.

Citește și
ambulanta
Bărbat recuperat din Lacul Morii, în București. Medicii încearcă să-i salveze viața

„Sfânta sărbătoare a Învierii înseamnă minune. Iar astăzi cei care au înfăptuit o minune sunt cei 3 colegi ai noștri din imagini. Pentru că nu s-au gândit nicio clipă la riscuri, Nicușor, Eri și Ștefăniță au sărit în lacul Morii din municipiul București pentru a salva o femeie care a vrut să se sinucidă.

Datorită intervenției lor, această femeie neajutorată, care a avut un moment de slăbiciune și a vrut să își pună capăt zilelor, va trăi!

Îi felicităm cu această ocazie pe Nicușor, Eri și Ștefăniță, polițiști în cadrul Secției 21 Poliție pentru curajul și profesionalismul de care au dat dovadă, îndeplinind astfel rolul îngerului păzitor al femeii ce a recurs la gestul necugetat”, scriu reprezentanții Europol pe pagina lor de Facebook.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult