Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a fost amendată de controlori pentru că a pus piciorul în vagonul de clasa I

O navetistă din Marea Britanie a fost amendată de controlori în timpul unei călătorii cu trenul pentru că a pășit în vagonul de la clasa I.

Femeia călătorea într-un tren de navetiști ce face legătura între Liverpool și Essex. Cum trenul era plin ochi, aceasta a ajuns să călătorească sprijinită de ușă și cu un picior în compartimentul de la clasa I, potrivit Daily Mail.

Controlorul care a trecut să îi verifice biletul, a observat acest lucru și a decis să o amendeze pe femeie, cu toate că aceasta avea un abonament valabil, pentru care plătise 6.000 de lire.

Uluiți de scena la care au asistat, mai mulți călători și-au exprimat furia pe rețelele de socializare.

"Cineva încearcă să amendeze o femeie pentru că a stat cu un picior în compartimentul de la clasa I, într-un tren plin cu călători. Explodez de furie", a scris un bărbat pe Twitter.

"O femeie este amendată dintr-un motiv șocant - a stat cu un picior la clasa I, într-un tren plin", a reacționat și o femeie.

Compania Greater Anglia, de care aparține trenul, a reacționat în urma incidentului. "Vagoanele de la clasa I, inclusiv separeurile și culoarele, sunt doar pentru cei care au plătit un bilet la clasa I. Angajații noștri au informat-o pe femeie că mai era loc în alte vagoane. O încurajăm pe călătoare să ne contacteze direct dacă consideră că nu a fost tratată corect", a transmis un purtător de cuvânt al Greater Anglia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult