Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O familie din Ploiești a fost bătută și terorizată de membrii unei grupări violente

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ameninţaţi, bătuți și terorizați de membrii unei grupări violente.

 

Viața unei familii din Ploiești s-a transformat într-un calvar, de când refuză să își retragă plângerile făcute la poliție care i-ar putea băga pe rivali după gratii.

Zilele trecute au fost atacați în plină stradă trântiți la pământ și loviți spun membrii familiei.

Iar acum doi ani au fost atacați în propria casă de aceiași indivizi, însă polițiștii încă adună probe în acel dosar.

Mihaela și Ion, concubinul său au fost atacaţi în plină strada de mai multe femei şi câţiva bărbaţi. Îi cunoşteau pe agresori, pentru că printre ei se afla soţia, sora şi fiica celui care îi terorizează, spun ei. Mihaela Goicea, - Victima: „Au început să arunce nişte candele, nişte lumânări în semn de moarte şi au început să ne lovească”.

În zonă au apărut şi echipajele de poliţie, care le-au sancţionat pe femeile agresive. Lavinia Radu- Poliţia Prahova: „Cele două femei au fost sancţionate cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare. Cercetările sunt continutate de poliţişti în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violențe”. Între cele două familii scandalurile se ţin lanţ din cauza unei societăţi comerciale, înscrisă pe numele victimei de un unchi de-al său. Când tânărul şi-a dat seama că lucrurile nu erau tocmai legale, şi că devenise dator cu miliarde de lei, bărbatul a anunţat autorităţile. Atunci au început şi intimidările. Chiar şi în fața sediului DIICOT au avut loc astfel de reglări de conturi.

Citește și
tulpina braziliana
Cine sunt pacienții cu tulpina braziliană a SARS-CoV-2. Specialiștii români vorbesc despre existența celui de-al 3-lea val

Ruda victimei: „Eu cât şi nepotul meu să nu mai mergem mai departe cu dosarul şi să ne retragem plângerile. Nu se poate, le-am explicat nu se poate aşa ceva aţi înşelat statul trebuie să plătiţi în faţa legii”.

Au trecut doi ani de când au fost agresaţi în propria casă, însă cercetările nu s-au finalizat nici până în prezent, iar poliţia nu a reuşit să trimită dosarul la parchet. Cei vizaţi de aceste acuzaţii sunt protagonişti şi în alte anchete de şantaj, înşelăciune, lipsire de libertate sau incendiere.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult