Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O butelie a explodat într-o locuință din Arghireșu. Cât de grav a fost rănit proprietarul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 41 de ani din județul Cluj a ajuns la spital cu arsuri și răni pe tot corpul, după ce o explozie puternică s-a produs în locuința lui. Totul s-ar fi petrecut din cauza unei butelii defecte, iar deflagrația a alertat și vecinii.

Salvatorii l-au găsit pe bărbat în curte, în stare de șoc.

Totul s-a petrecut în comuna Aghireșu, în miez de noapte. Bărbatul locuia singur de mai bine de un an, după ce s-ar fi despărțit de soție. Zgomotul puternic i-a speriat și pe localnici. Geamurile au fost făcute țăndări, iar cioburile au ajuns până în stradă. Și ușile au fost smulse de suflul exploziei, iar gardul a fost rupt.

Localnică: „Aici e holul ăsta mic, unde e geamul ăsta și mai încolo. Geamurile în bucătărie, de acolo se intră în cameră. Ia uite și geamul, tot tot tot dezastru.”

Bărbat: „Undeva în jur de ora 12 s-a întâmplat și a bubuit aici. Din câte am înțeles, băiatul era despărțit de nevastă”

Citește și
explozie benzinărie
O butelie GPL a explodat într-o benzinărie, în timp ce un șofer alimenta: 4 victime, dintre care una în stare critică. FOTO

Explozia a fost provocată în urma unor scurgeri de gaze de la o butelie. În momentul în care bărbatul s-a trezit și a aprins lumina în bucătărie, s-a produs deflagrația.

Femeie: „Eram în cameră și numai am auzit o bufnitură, buf, și am fugit în bucătărie, nu știam să mă duc în cameră la soț, am crezut că a crezut el din pat sau ce s-a întâmplat”

Suflul puternic i-a provocat bărbatului arsuri pe 20% din suprafața corpului, inclusiv la nivelul căilor respiratorii.

Paul Olar, purtător de cuvânt ISU Cluj: „Echipajele noastre l-au găsit pe bărbat în curte. Acesta era conștient și cooperant, dar prezenta multiple traumatisme.”

Reprezentanții spitalului au transmis că acesta este, deocamdată, în stare stabilă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult