Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O bătrână a murit după ce s-a aruncat de la etajul 4 în timp ce negociatorul încerca să o oprească. Momentul a fost filmat

O femeie în vârstă de 72 de ani s-a aruncat, vineri, de la etajul 4 al unui bloc din municipiul Brăila, iar în acest moment primeşte îngrijiri medicale de specialitate. Bătrâna a murit la spital.

UPDATE: Ea a primit îngrijiri medicale, dar a murit ulterior la spital.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 72 de ani, ameninţă că se va arunca de la etajul 4 al apartamentului în care locuieşte, situat pe Calea Galaţi din municipiu, scrie Agerpres.

Video AICI.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, un negociator din cadrul IPJ Brăila, sprijiniţi de pompierii din cadrul ISU Brăila cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

"În urmă cu puţin timp, femeia, în vârstă de 72 de ani, din Brăila, s-a aruncat de la geam. În aceste momente îi sunt acordate îngrijiri medicale de specialitate", arată sursa citată.

Citește și
Politisti impuscati
Un băiat de 16 ani s-a sinucis după ce și-a împușcat mama și doi polițiști. Detalii șocante din anchetă

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult