Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O bătrână a murit mistuită de flăcări în apartamentul ei din Târgu Mureș. Pompierii încearcă să afle cauza incendiului

Your browser doesn't support HTML5 video.

O bătrână de 80 de ani, din Târgu Mureș, a murit în condiții groaznice, în locuința cuprinsă de flăcări, înainte ca pompierii să intre în casă.

Femeia locuia singură, iar vecinii au sunat speriați la 112, când au simțit miros puternic de fum în holul blocului.

Pompierii nu au stabilit încă o cauză a incendiului.

Femeia locuia la etajul zece al unui bloc din Târgu Mureş, iar locatarii au cerut imediat ajutor. Pompierii au ajuns în doar câteva minute și când au intrat în apartament au găsit-o pe proprietară doborâtă la pământ, fără viață. Vecinii știu că femeia era foarte precaută cu aragazul și cred că incendiul ar fi izbucnit de la o instalație electrică.

„Ieșea fum și am văzut pompierii, să fie de la o priză, cablu, este o tragedie. Ori un scurt circuit, a fost băiatul, nora, doamna care a avut grijă, să fie de la o priză, cablu, este o tragedie” spune un vecin.

Citește și
incendiu
Incendiu la un depozit de combustibil, lângă podul Kerci. Flăcările se ridică deasupra unor rezervoare | VIDEO

Pentru că erau în pericol și apartamentele vecine, a fost evacuată o familie cu un un copil mic de la același etaj.

Gagyi Mihai, comandant Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș: „Incendiul s-a manifestat cu temperaturi foarte ridicate, exista și pericolul de propagare la apartamentele învecinate”

Vecină: „Eu am mers la servici și am fugit acasă că m-au sunat vecinii, că e incendiu la etajul zece, nu știa la cine, s-ar putea să fie un scurtcircuit, televizor”.

Și în Luduș, flăcările au cuprins un apartament situat la parterul unui bloc. Vecinii spun că în casă locuia o bătrână, împreună cu fiica și nepoții, adulți. Din cauza unui conflict în familie, nepoții ar fi provocat intenționat incendiul. Din fericire, nu au fost victime, iar pompierii au stins vâlvătaia. Acum urmează să stabilească ce s-a petrecut în casa bunicii celor doi.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult