Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O adolescentă de 14 ani a mințit că a fost răpită, în Constanța. Cum au prins-o polițiștii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Zeci de poliţişti din Constanța au intrat miercuri seară în alertă, în momentul în care o femeie de 29 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că fiica ei de 14 ani a fost răpită din Mangalia şi abandonată pe câmp în apropierea localităţii Tuzla.

Femeia le-a dat spus poliţiştilor că şi-a recuperat copilul şi că vor merge la postul de Poliţie din Tuzla.

Minora a fost audiată de poliţişti în prezenţa mamei, iar anchetatorii au început să meargă pe traseul indicat de adolescentă pentru a-l prinde pe cel care ar fi răpit-o.

Oamenii legii au vizionat imagini surprinse de mai multe camere de supraveghere şi aşa şi-au dat seama că povestea fetei nu este reală.

În momentul în care au confruntat-o cu dovezile găsite, fata a recunoscut că a minţit şi că a inventat scenariul cu răpirea pentru a nu fi pedepsită de părinţii ei. De fapt, adolescenta şi-a petrecut după-amiaza alături de prieteni şi pentru că întârziase acasă a decis să mintă că a fost răpită.

Citește și
cautari in Bucuresti
Copilul care a anunțat la 112 că a căzut în canal, găsit. Amenda primită de părinți

Anchetatorii au abandonat atunci căutările şi au decis să o sancţioneze pe mama minorei cu 200 de lei pentru alertare falsă. Poliţiştii susţin că în operaţiune au fost implicaţi zeci de angajaţi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult