Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi imagini cu șoferul fugar din București. A făcut haos pe străzi, apoi a coborât din bolid și a dat cu pumnul | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Șoferul care a provocat haos, miercuri seară, pe șoselele din Capitală a agresat și un șofer în trafic.

Scene incredibile s-au petrecut, miercuri seară, în Sectorul 4 din București. Un șofer a fost oprit de polițiști după ce a încălcat mai multe reguli de circulație, dar a demarat în trombă în timp ce mașina lui era înconjurată de oamenii legii.

Au apărut noi imagini în care se poate observa cum tânărul gonește cu bolidul său, un Mercedes alb, în București, fără să țină cont de siguranța celorlați participanți la trafic. La un momentdat, individul a coborât din mașină și a amenințat un alt șofer, lovind cu pumnul geamul vehicului său și înjurându-l.

Amintim că bărbatul a pus pe jar autoritățile din Capitală, după ce a fost oprit de polițiști pentru că a încălcat mai multe reguli de circulație. La scurt timp, însă, a demarat în trombă în timp ce mașina lui era înconjurată de oamenii legii.

Șoferul riscă ani buni de închisoare 

Șoferul a lovit două mașini, dar a reușit să scape de polițiști de la Rutieră și de jandarmii care veniseră în ajutorul lor. În fuga lui disperată, bărbatul a fost cât pe ce să lovească mai mulți oameni, care traversau în acel moment strada.

Citește și
Sofer
Momentul în care un șofer violent a demarat în trombă de lângă polițiști și jandarmi, în București. VIDEO

La scurt timp, autoturismul lui, un Mercedes alb, a fost găsit abandonat, la câteva străzi distanță, printre blocuri, și ridicat de oamenii legii. În cele din urmă, individul a fost localizat de polițiști. În timpul nopții, el a fost găsit în cartierul bucureștean Rahova, într-un apartament care aparține familiei sale. Oamenii legii l-au dus la Secția 19, iar dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă acum ani buni de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult