Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi declarații ale avocatului familiei Luizei: “Acest monstru nu prea cooperează”

Avocatul familiei Luizei Melencu, tânăra care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă în urmă cu patru luni, susține că inculpatul nu cooperează cu procurorii, ci „își urmărește interesul și vrea să obțină o pedeapsă cât mai mică”.

 

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a criticat modul în care avansează ancheta în cazul Luizei, adolescenta de 18 ani dispărută în luna aprilie și despre care Gheorghe Dincă a declarat că a ucis-o în aceeași zi.

„Această cercetare avut trei etape. O primă etapă - așa zisa cercetare care a fost de fapt o chestie care a alterat câmpul infracțional și a denaturat toate probele. A doua fază în care s-a preluat ancheta la București, la solicitarea inclusiv a noastră, și s-au închis porțile pe motiv că Dincă e la București, când adevărul era acolo și trebua dezgropat. A treia etapă e cea în care a venit o echipă interdisciplinară, criminaliști profesioniști, și au început să facă treabă, atât cât pot după ce a fost alterat câmpul infracțional”, a spus Tonel Pop, la postuld e televiziune Digi24.

Pop a mai adăugat că inculpatul Gheorghe Dincă urmărește doar să obțină o pedeapsă mai mică și susține că bărbatul nu vrea să devăluie locul în care sunt trupurile adolescentelor ucise deoarece „acolo mai sunt și alte victime”.

Citește și
preot, slujba Alexandra
Cuvinte dure ale unui preot la slujba pentru Alexandra: ”Cresti 15 ani un copil si vine o jigodie si ti-o ia”

„Cât despre infractor, despre acest monstru, nu prea cooperează mai deloc. Cooperează în sensul în care îi e favorabilă cooperarea, toate sunt expuse de el în așa fel încât să îi prindă bine. Tot ce a făcut spune că nu a făcut cu intenție, pentru a obține o pedeapsă mult mai mică”, a mai adăugat avocatul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aaCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult