Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi acuzații pentru Loredana, fata care și-a ucis prietena în Mangalia, în luna august. A fost trimisă în judecată

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tânăra acuzată că în luna august și-a ucis prietena cea mai bună și i-a abandonat trupul într-o valiză, în Mangalia, a fost acum trimisă în judecată. Pe lângă omor, procurorii o acuză și de furt calificat.

Tânăra de 18 ani se află în prezent în arest preventiv. Pe lângă acuzația inițială de omor, s-a mai ales cu încă două.

Din rechizitoriul trimis joi la instanță reiese că Loredana Atănăsoaie ar fi furat un card pe care l-ar fi folosit la un bancomat din Mangalia. Fata ar fi scos 2.000 de lei și ar fi vrut să-i dea banii unui taximetrist ca să o ducă acasă, în Bacău.

Este așadar acuzată și de furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. De altfel, imagini surprinse de o cameră de supraveghere din centrul Mangaliei o arată pe tânără în fața unui bancomat.

În ceea ce privește crima îngrozitoare, săvârșită într-o cameră de hotel din Saturn, la audieri tânăra le-a spus anchetatorilor că prietena ei a provocat-o, iar ea și-a pierdut cumpătul și a înjunghiat-o.

Citește și
alina loredana
Familia fetei ucise la Mangalia de cea mai bună prietenă cere criminalei daune morale uriașe: ”Prea mult și-a bătut joc”

După ce și-a ucis prietena cu sadism, Loredana a pus trupul neînsuflețit într-o valiză și a abandonat trolerul într-un parc din Mangalia.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult