Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Pomohaci va fi condamnat, după ce a recunoscut că a facut evaziune fiscală

Your browser doesn't support HTML5 video.

Controversatul interpret de muzică populară Cristian Pomohaci va fi pedepsit. Dar nu pentru suspiciunile că ar fi abuzat sexual adolescenţi, ci pentru evaziune fiscală.

Fostul preot, caterisit în toamna anului trecut, a ajuns la un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii care l-au anchetat şi a scăpat de închisoare.

Celebrul cântăreţ de muzică populară are probleme şi bătăi de cap în ceea ce priveşte afacerile pe care le-ar fi făcut.

Procurorii Parchetului General au descoperit că din banii câştigaţi din concerte, acesta şi-ar fi cumpărat mai multe locuinţe la Cluj-Napoca pe care le-a închiriat, însă, spun acuzatorii lui Pomohaci, acesta nu ar fi plătit toate sumele datorate la bugetul de stat cu titlul de impozite, aşa că s-a ales cu acuzaţia de evaziune fiscală pe care a acceptat-o şi a plătit prejudiciul estimat la 130.000 de lei.

Procurorii l-au convins să accepte acuzaţiile de evaziune fiscală şi pedeapsa cu care s-a convenit: e vorba de un an de închisoare, dar nu în spatele gratiilor pentru că acuzatorii lui Pomohaci au acceptat ca executarea pedepsei să fie suspendată, iar vreme de 2 ani să fie supravegheat.

Citește și
pomohaci la parchet
Cristian Pomohaci este urmărit penal pentru evaziune fiscală

Cristian Pomohaci a ieșit pe ușa din dos a Bisericii după ce a fost acuzat că a abuzat sexual mai mulți adolescenți, fapte cercetate de procurori.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult