Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noaptea Muzeelor 2021. Primăria Capitalei a fost inclusă în programul de anul acesta

Your browser doesn't support HTML5 video.

Noaptea Muzeelor își așteaptă în această seară vizitatorii. 51 de instituții vor fi deschise publicului în cea de-a 17-a ediție. În premieră, și Primăria Capitalei a fost inclusă în program anul acesta.

Anunțul a fost făcut de Nicușor Dan, care a spus că vor fi trei expoziții, iuar clădirea va putea fi vizitată între orele 18 și 24.

În toată ţara vor avea loc expoziții, proiecții și spectacole. Noaptea Muzeelor este una dintre cele mai apreciate mărci culturale, şi este organizată anual de Reţeaua Naţională a Muzeelor din România.

Nicușor Dan - Primarul Capitalei: „O să fie o expoziţie dedicată fostului cartier Uranus, cel de lângă noi de aici, unde s-a demolat şi s-a construit Casa Poporului. O să fie o expoziţie dedicată omului care a construit la începutul secolului XX acest imobil, arhitectul Petre Antonescu şi o să mai fie o expoziţie dedicată muzeului Sim, care era undeva pe lângă bd. Magheru, care a fost demolat. Iar în curtea noastră, pentru că avem şi o curte foarte interesantă, cea unde am depus jurământul acum câteva luni, o să fie actori, actori independenţi care o să recite proză, poezie, legate de oraşul Bucureşti”.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult