Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nepoata demnitarului din Uganda a chemat Salvarea înainte să moară în condiții suspecte la Timișoara

Your browser doesn't support HTML5 video.

Misterul în cazul studentei din Uganda, găsite fără suflare, în camera de cămin din Timișoara, se adâncește. Anchetatorii nu au reușit să afle încă din ce cauză a murit fata de 24 de ani, nepoata unui înalt demnitar african.

A fost înlăturată și ipoteza infectării cu COVID-19. Tânăra s-a simțit rău în ultimele zile și fusese văzută de un echipaj medical de pe Salvare. Prietenii ei de acasă, din Uganda, au alertat autoritățile române când fata n-a mai dat niciun semn.

Momentan, a fost finalizată doar autopsia preliminară. Potrivit medicilor legisti, o insuficiență cardio-respiratorie acută a dus la decesul studentei.

Urmează acum analizele amanunțite, de laborator, care ar trebui să arate din ce cauză i s-a oprit inima, mai ales că vorbim de o persoană foarte tânără. Acest detaliu esențial rămâne, iată, o necunoscută.

Doctorii au mai confirmat că moartea fetei a avut loc luni, pe 25 mai. I-a fost examinat și corpul și, într-adevăr, nu prezenta semne de violență, așa cum reieșise din primele informații.

Citește și
Nepoata unui demnitar străin, găsită moartă într-un cămin studențesc din Timișoara
Nepoata unui președinte din Africa, găsită moartă într-un cămin studențesc din Timișoara

În plus, a fost testată pentru Sars Cov 2, iar rezultatul a ieșit negativ.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult