Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Neglijența unui medic de familie a dus la moartea unei paciente

O fată pe nume Amelia Ellerby a așteptat mai bine de un an pentru a fi consultată de medicul de familie. Tânăra a aflat în cele din urmă că are cancer în fază terminală și s-a stins în doar câteva săptămâni.  

Totul a început în anul 2021, când fetei i-a apărut pe spate un nodul de mărimea unei monede. Tânăra a așteptat mai bine de un an pentru a fi consultată de un medic. Familia acesteia susține că moartea Ameliei a fost cauzată de neglijența medicilor.

Analizele ulterioare au arătat faptul că tânăra suferea de cancer în stadiul patru care se răspândise pe toată jumătatea superioară a corpului fetei.

Medicii au dat acest diagnostic în luna martie, iar tânăra s-a stins câteva luni mai târziu, în iunie.

Citește și Apele Române: Seceta afectează oraşele mici şi comunele. Nu sunt probleme de alimentare cu apă în marile orașe

Citește și
politia
Un medic rezident din Cluj a agresat sexual un băiat de 12 ani. Ca să se urce în mașina lui, l-a ademenit pe minor cu bani

Mătușa fetei, care a îngrijit-o de când avea doar 15 ani, susține că medicii au eșuat în cazul nepoatei sale. De asemenea, aceasta spune că medicii nu au luat în serios boala de care pacienta suferea.

„Simt că medicii au eșuat. Cred că ar trebui să fie o lecție învățată pentru ca alți oameni să nu treacă prin același lucru. A fost devastator pentru că, deși era nepoata mea, era ca o fiică. Eram foarte apropiate. A fost ca și cum ai pierde un copil. Probabil că nu ar fi trebuit să se întâmple”, a declarat mătușa copilei, conform independent.co.uk.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult