Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Natura s-a dezlănțuit în Baia Mare. Un bărbat care aștepta autobuzul a fost lovit de un copac

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a dezlănțuit urgia, luni dimineața, în Baia Mare unde mai mulți copaci au fost smulşi de vântul puternic.

Un bărbat care aștepta autobuzul în stație a fost rănit de crengile unui arbore, iar mai multe mașini au fost avariate. În centrul și nordul țării sunt anunțe ploi cu averse și descărcări electrice, dar sudul României este sub cod galben de caniculă.

În Baia Mare, un copac bătrân de pe marginea unui bulevard, a fost rupt de vântul puternic, iar un bărbat de 45 de ani care stătea pe banca într-o stație de autobuz, a fost rănit de crengile arborelui.

"Se vedea cum vine pe deasupra am crezut că a explodat ceva", a spus o persoană.

În altă zona a orașului un acoperiș a fost smuls de pe un bloc și purtat de rafale peste 50 de metri, și în cădere a avariat două mașini parcate.

Citește și
furtuna
Fenomene meteo extreme în România: ”M-am îngrozit, în viața mea n-am văzut așa ceva”

"M-am trezit că am văzut că sufla vântul, pe la 5 și ceva, geamul mi-a fost deschis și l-am închis să nu se întâmple ceva. Am văzut că deja era ridicat acoperișul la blocul de pe celalată parte", a declarat

Și alți copaci au fost rupți de vijelia care nu a durat mai mult de un sfert de ora.

"S-a auzit cum a căzut pe jos. Și pe la 6 am coborât cu cățeii și s-au speriat și ei și am închis gemaurile, 15 minute a durat", a spus o femeie. 

"Pe la 4 jumate a venit furtuna, bine că am fost la lucru și nu am lăsat mașină aici. Mare furtună, spuneai că se răstoarnă halele", a spus un localnic.

Până luni seara este în vigoare un cod galben de vreme rea în aproape jumătate de țară: sunt anunțate vijelii cu grindină și ploi torențiale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult