Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un câine a dispărut fără urmă de câteva zile. Se oferă o recompensă de 1.000 de euro

Your browser doesn't support HTML5 video.

De câteva zile, o familie din Mureș încearcă să-l găsească pe Athos - un metis de pitbull, care a dispărut fară urmă.

De ajutor în gospodărie, dar și prieten de nădejde, patrupedul era sufletul casei, spun cei din familie, care cred că a fost furat de cineva.

De aproape o săptămână, Athos e de negăsit. A dispărut de la ferma familiei de lângă Reghin, unde a fost crescut de când era mic.

Sandy Huprich, proprietar câine: "Eu l am primit la o lună și de atunci toată ziau era cu mine, în mașină, în fermă, pe pășune, la tineret, a crescut aici. I-a plăcut foarte mult. Când vin acasă și zic 'Hai în fermă' imediat sare în mașină. L-am lăsat în fermă și vineri dimineața nu a mai fost". Stăpânii lui Athos nu l-au legat niciodată și nici nu l-au împrejmuit într-un țarc. Cât e ziua de lungă animalul alerga și niciodată nu s-a îndepărtat de locul unde a crescut.

Sandy Huprich, proprietar câine: "L-am căutat și în Reghin, am pus și anunț. Ne așteptăm să nu mai fie în zona Reghinului, să fie și mai departe. Îl iubim foarte mult și el pe noi. E greu așa, e foarte urât".

Citește și
Un câine din Mureș își așteaptă de doi ani stăpânul în fața curții. Omul a murit fulgerător
Un câine din Mureș își așteaptă de doi ani stăpânul în fața curții. Omul a murit fulgerător

Athos se împrietenește ușor cu cei de care se apropie, iar familia speră să fie recunoscut de cineva, pentru a-l putea, în sfârșit, recupera.

Recompensa pentru persoana care îl găsește este de 1.000 de euro.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult