Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Muncitori români, eroi în Italia. Au salvat o italiancă din mașina în flăcări. Femeia este fiica unui fost senator

Un grup de muncitori români au salvat o femeie din mașina cuprinsă de flăcări. Femeia, care nici măcar nu și-a dat seama că autoturismul luase foc, este fiica unui fost senator italian.

Muncitorii au intervenit imediat ce au văzut flăcările de sub mașină, cu extinctoare, iar unul dintre români au tras-o din autoturism.

Carmela Boldrini se afla în mașina ei, în drum spre birou, și se oprise la semafor în orașul Bagnolo Mella din provincia Brescia din nordul Italiei. Deodată, a povestit ea pentru cotidianul „La Provincia” a văzut un grup de bărbați care fugeau spre ea, cu extinctoare în mâini. Mașina ei, Chevrolet 2500 diesel, luase foc, iar flăcările cuprinseseră podeaua, fără ca șoferița să-și fi dat seama.

„Eram oprită la semafor, la intersecția cu via Antonio Gramsci, strada principală a orașului. Era în jurul orei 13.30. Patru-cinci tineri muncitori, despre care am aflat ulterior că sunt de origine română, care lucrau la montarea rețelei de fibră optică în via Pellico, s-au uitat mai întâi spre mine și apoi s-au repezit cu stingătoarele în mână. Și-au dat seama imediat că e un incendiu în partea inferioară a mașinii pentru că au fugit la mine și mi-au spus „doamnă, ieșiți afară, acum, că aveți flăcări sub mașină”, a povestit femeia jurnaliștilor italieni.

„Nu am fost pe deplin conștientă de gravitatea situației până când unul dintre acei tineri nu a deschis ușa și m-a târât, practic, afară din mașină. Mi-a spus „doamnă, veniți acum, salvați-vă”, a mai povestit ea.

Citește și
groapa de gunoi
Mai mulți muncitori au găsit într-o groapă de gunoi peste 50.000 de dolari în Argentina

„A fost ca o bombă”, și-a amintit femeie momentul când a văzut de la depărtare cum mașina ei fusese complet cuprinsă de flăcări, arzând apoi ca o torță.

Pompierii au stins incendiul, care a provocat pagube și unei case din apropiere.

„Nu pot decât să le mulțumesc necontenit acelor tipi care au intervenit în timp util pentru a mă scoate din mașină. Dacă nu ar fi fost ei, nu știu cum s-ar fi terminat”, a mai spus Carmela Boldrini.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult