Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul pentru care tânărul de 25 de ani și-a ucis tatăl a cărui mână a fost descoperită în județul Argeș

Your browser doesn't support HTML5 video.

Procurorii au reținut un suspect în cazul bărbatului de 53 de ani a cărui mână a fost descoperită la începutul lunii decembrie, într-o pădure de la marginea localității Dragoslavele, în județul Argeș.  

Bănuit de omor este chiar fiul victimei, un tânăr de 25 de ani din Brașov.

Cei doi locuiau într-o garsonieră din oraș. Se pare că nu se înțelegeau, iar urmare a unui scandal în noaptea de 18 spre 19 noiembrie, anul trecut, fiul și-ar fi strangulat tatăl. Ar fi urcat, apoi, cadavrul în mașină, l-ar fi dus pe culoarul Rucăr-Bran și l-ar fi aruncat într-o râpă, în zona Mateiaș.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Radu, aceasta este ipoteza pe care o iau în calcul, în prezent, anchetatorii de la Braşov, scrie Agerpres.

„Este o violenţă în familie, fiul şi-a ucis tatăl pentru o locuinţă în municipiul Braşov. (...) Suspectăm că omorul a fost unul agresiv, de tip lovituri MMA, pentru că fiul este practicant al acestui sport, dar urmează ca aceste elemente să le stabilim cu exactitate ulterior. În prezent, neavând o autopsie şi foarte multe date, este mai mult o suspiciune”, a declarat şeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Citește și
putin burkina faso
Putin are mâna largă. Burkina Faso a primit o donaţie de 25.000 de tone de grâu din partea Rusiei

Anchetatorii bănuiesc, acum, că animalele sălbatice au sfâșiat trupul, iar o mână a ajuns în vecinătatea localității Dragoslavele.

Tânărul de 25 de ani, suspectat de omor, a fost reținut sub acuzația de violență în familie sub forma omorului.

Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult