Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul halucinant pentru care un adolescent din Brașov și-a ucis un prieten. Totul a pornit de la un telefon mobil

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un caz cutremurător a avut loc luni noaptea în Braşov. Un adolescent de 16 ani este cercetat pentru că şi-ar fi ucis un prieten, iar pe altul, sărit în apărarea victimei, l-ar fi rănit grav.

Totul ar fi pornit de la un telefon mobil, susţin surse din cadrul anchetei. Crima a avut loc în jurul orei 3.00, într-o clădire dezafectată unde cei trei locuiau împreună cu o femeie. 

Victima, un tânăr de 22 de ani, l-a acuzat pe adolescentul de 16 ani că i-ar fi furat telefonul mobil, iar acesta s-ar fi năpustit asupra lui şi l-ar fi înjunghiat.

Martori la întâmplare au fost o femeie şi un alt bărbat în vârstă de 30 de ani, care a sărit să îl oprească pe agresor. Şi el a fost rănit la ochi, dar a reuşit să scape de atacator.

Femeia a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanţă. Din păcate, victima pierduse mult sânge şi nu a mai putut fi salvată de medici.

Citește și
Casa
Bărbatul găsit mort în locuinţa sa din Capitală, ucis de chiriași. Trei suspecți au fost reținuți

Cel acuzat de crimă a fost descoperit la câteva străzi distanţă. Poliţiştii l-au reţinut 24 de ore, iar magistraţii au decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Adolescentul este cercetat acum pentru omor şi loviri sau alte violente.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult