Motivul halucinant pentru care un adolescent din Brașov și-a ucis un prieten. Totul a pornit de la un telefon mobil


Ultimul update: Marti 07 Ianuarie 2020 18:41
Data publicarii: Marti 07 Ianuarie 2020 17:08
Categorie: Stiri actuale

Un caz cutremurător a avut loc luni noaptea în Braşov. Un adolescent de 16 ani este cercetat pentru că şi-ar fi ucis un prieten, iar pe altul, sărit în apărarea victimei, l-ar fi rănit grav.

Totul ar fi pornit de la un telefon mobil, susţin surse din cadrul anchetei. Crima a avut loc în jurul orei 3.00, într-o clădire dezafectată unde cei trei locuiau împreună cu o femeie. 

Victima, un tânăr de 22 de ani, l-a acuzat pe adolescentul de 16 ani că i-ar fi furat telefonul mobil, iar acesta s-ar fi năpustit asupra lui şi l-ar fi înjunghiat.

Martori la întâmplare au fost o femeie şi un alt bărbat în vârstă de 30 de ani, care a sărit să îl oprească pe agresor. Şi el a fost rănit la ochi, dar a reuşit să scape de atacator.

Femeia a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanţă. Din păcate, victima pierduse mult sânge şi nu a mai putut fi salvată de medici.

Cel acuzat de crimă a fost descoperit la câteva străzi distanţă. Poliţiştii l-au reţinut 24 de ore, iar magistraţii au decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Adolescentul este cercetat acum pentru omor şi loviri sau alte violente.

Tags: telefon, crima, ucis,

VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33