Motivul halucinant pentru care un adolescent din Brașov și-a ucis un prieten. Totul a pornit de la un telefon mobil

07-01-2020 17:08

Un caz cutremurător a avut loc luni noaptea în Braşov. Un adolescent de 16 ani este cercetat pentru că şi-ar fi ucis un prieten, iar pe altul, sărit în apărarea victimei, l-ar fi rănit grav.

Totul ar fi pornit de la un telefon mobil, susţin surse din cadrul anchetei. Crima a avut loc în jurul orei 3.00, într-o clădire dezafectată unde cei trei locuiau împreună cu o femeie. 

Victima, un tânăr de 22 de ani, l-a acuzat pe adolescentul de 16 ani că i-ar fi furat telefonul mobil, iar acesta s-ar fi năpustit asupra lui şi l-ar fi înjunghiat.

Martori la întâmplare au fost o femeie şi un alt bărbat în vârstă de 30 de ani, care a sărit să îl oprească pe agresor. Şi el a fost rănit la ochi, dar a reuşit să scape de atacator.

Femeia a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la ambulanţă. Din păcate, victima pierduse mult sânge şi nu a mai putut fi salvată de medici.

Cel acuzat de crimă a fost descoperit la câteva străzi distanţă. Poliţiştii l-au reţinut 24 de ore, iar magistraţii au decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Adolescentul este cercetat acum pentru omor şi loviri sau alte violente.

Tags: telefon, crima, ucis,


VIDEO PROTVPLUS.RO