Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un bărbat moare într-un accident teribil, în Neamț. Transmitea LIVE pe o rețea de socializare | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat a filmat accidentul în care și-a pierdut viața, pe un drum din judeţul Neamţ. Victima era pasager într-o mașină și transmitea în direct, pe o rețea de socializare.

Stătea în dreapta șoferului, care băuse alcool. Mașină lor a acroșat alta, care circula în aceeași direcție, a ricoșat într-un podeț și s-a răsturnat în șanț.

Accidentul s-a petrecut, miercuri, în comuna Borca din Neamț.

Bărbatul, care a filmat accidentul și, în final, și-a pierdut viața, avea 50 ani. În mașină cu el mai erau șoferul și încă un bărbat. În celălalt vehicul era, singură, o profesoară.

O cameră a surprins accidentul înfiorător

O cameră stradală de supraveghere a suprins clipele de dinaintea accidentului. Se vede cum mașina profesoarei iese cu spatele din curtea școlii, până în mijlocul drumului nemarcat. De acolo, șoferița merge înainte și vrea să intre pe banda de pe sensul ei de mers. Din spate vine autoturismul cu cei trei bărbați. În câteva clipe, mașinile intră în coliziunea fatală.

Localnică: „Când am ieșit aici, era mașina acolo, cum se vede. Era o grămadă, toți trei”.

Citește și
accident
Șofer de TIR, carbonizat într-un grav accident, în județul Giurgiu. Cabina autocamionului a luat foc

În mașina care a lovit capul de pod și s-a răsturnat, șoferul și pasagerul de pe bancheta din spate au fost răniți. Localnicii i-au scos din autoturism, până a venit ambulanța. Pasagerul din dreapta era, însă inconștient.

Liviu Buzdugan, șef al SVSU: „A intervenit șoferul meu, cu mine și care mai era pe acolo, am început să scoatem victimele. Se vedea că ăla din dreapta nu mai mișcă. S-a procedat la resuscitare aproximativ o oră. Doamna profesoară era și ea panicată”. Localnică: „Când a ajuns în parapet, a sărit în sus și când o sărit în sus, s-a întors mașina cu capul în jos, cu botul în jos. Eram prima care am văzut tot accidentul. A venit cineva în spatele meu și a sunat la salvare. Am rămas blocată. Mi-era milă pur și simplu, mi-a fost milă când i-am văzut”.

Toți bărbații din mașina răsturnată erau din județul Suceava, de la nici 20 de kilometri distanță de locul accidentului.

În raportul preliminar, polițiștii au stabilit că accidentul s-a produs din culpă comună: profesoara nu s-a asigurat corespunzător, pe sensul ei de mers, iar șoferul care a venit din spate nu a păstrat distanța regulamentară. În plus, șoferul de 33 de ani era băut, au arătat analizele.

Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț: „O concentrație de 1,08 mg alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului auto rănit”.

Pe numele șoferului băut a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului. Și profesoara este anchetată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult