Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care polițiștii din Cluj l-au prins pe criminalul britanic. Era căutat de 4 ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Unul dintre cei mai căutaţi criminali din Marea Britanie a fost prins de poliţiştii români pe o stradă din centrul Clujului.

Individul a înjunghiat mortal, acum 4 ani, un tânăr de 21 de ani. S-a întâmplat într-un bar din Londra. Imediat după, familia victimei a anunţat că oferă o recompensă de 50.000 de lire celor care ajută la prinderea lui.

Shane O'Brien a fost prins în timp ce mergea relaxat pe o stradă din Cluj. Când a fost încătuşat, autorităţile au descoperit că avea acte false de identitate.

Carmen Pompas, purtător decuvant IPJ Cluj: „Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin cadrul biroului SIRENE din cadrul centrului de cooperare polițienească internaţională al Poliţiei Române. Bărbatul a fost capturat în mai puţin de 24 de ore de la obţinerea indiciilor cu privire la posibila lui prezență pe raza municipiului Cluj-Napoca."

Individul are 31 de ani, iar de 4 era căutat de Interpol. Are un trecut întunecat. Printre altele, a ucis un băiat.

Citește și
Shane O'Brien
Unul dintre cei mai căutați fugari din Marea Britanie, prins la Cluj. FOTO

Tracey Hanson, mama victimei: „Am primit un telefon în care mi se spunea că Josh a fost înjunghiat. Josh nu a făcut nimic greşit. Avea doar 21 de ani. Se afla într-un bar cu prietenii, doar pentru puţin timp."

Noel McHugh, inspector-şef: „Josh se afla în bar, iar în urma unui atac cu totul neaşteptat a fost rănit fatal."

În urmă cu doi ani suspectul a fost arestat şi în Praga pentru agresiune. Avea la el acte false şi se dădea drept italian.

Autorităţile l-au scăpat însă printre degete după ce l-au eliberat pe cauţiune. Acum poliţiştii români au obţinut pe numele lui un mandat de arestare provizorie pentru 15 zile până la finalizarea documentelor de extrădare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult