Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momente pline de emoție pentru copii. Cei mici au desfăcut cadourile primite de la Moș Crăciun

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost cea mai frumoasă noapte din an pentru toată lumea. Cea în care moşul şi-a golit sacul de daruri şi a lăsat câte un strop de magie în fiecare casă.

Pentru copii a avut jucării, cărţi, haine şi dulciuri, iar părinţilor le-a adus bucuria de a se vedea şi a sta în jurul bradului, după un an plin, alături de cei pe care îi iubesc şi preţuiesc.

Cei mici l-au pandit şi au încercat să-l prindă, dar simpaticul bătrânel e sprinten şi s-a strecurat fără să fie văzut. La unii însă a intrat direct pe uşă. A stat de vorbă cu copiii pentru că a vrut să se mai odihnească şi să asculte colinde şi povesti.

Toată lumea a fost fericită într-un final, iar momentele pline de iubire şi bucurie pe care le trăim în aceste zile sunt dovada supremă ca Moş Crăciun chiar există.

Fericiţi, cei mici şi-au desfăcut cadourile pe care spiriduşii le-au aşezat cu grijă sub brad. Elisa a fost de-adreptul surprinsă.

Citește și
Craciun 2020
Tradiții și superstiții de Crăciun. De ce nu trebuie să aruncăm nimic din casă

Matei, de 4 ani, a fost foarte emoţionat când s-a întâlnit cu moșu'.

Casa Anastasiei, din Pitești, s-a transformat după ce a trecut moşul pe la ea. Spiriduşii i-au lăsat, pe lângă un tobogan uriaş, o chitară și un microfon. Le-a montat repede şi a început concertul.

Şi la două 2 surori din Albă Iulia moșul cel bun a sosit. Şi nu s-au lăsat până nu au desfăcut fiecare cutie.

În casele în care s-a mai odihnit, Moşul a ascultat poezii şi colinde şi a stat de vorbă cu cei mici.

Patric şi Filip au fost au încercat să-l prindă în fapt pe bătrân. Au vrut să filmeze momentul în care intra în casa - dar spiriduşii au oprit filmarea.

Şi David l-a pandit pe moş. A stat cu ochii pe geam şi uşa, dar, ca prin magie, cadourile au apărut într-o secundă sub brad.

Daria, Sara şi Emi s-au bucurat împreună de cadouri.

Călătoria simpaticului bătrânel a fost urmărită de radarele comandamentului american al Apărării Aeriene. La unii copilaşi a ajuns seara, la alţii, în zori.

Între timp, Moș Crăciun s-a întors la el acasă în Laponia. A lăsat renii să se odihnească, iar de mâine se apuca de lucru împreună cu spiriduşii pentru cadourile de anul viitor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult