Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momente de panică în complexul studenţesc din Timişoara. Un student a cerut ajutor spunând că nu poate să respire

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-a dat alarma în urmă cu puțin timp în complexul studenţesc din Timişoara.  

Ambulanţele au ajuns de urgenţă acolo, după ce un student a cerut ajutor, spunând că nu poate să respire din cauza unui fum înecăcios. În clădire se făcea dezinsecţie.

Studentul a fost scos de medici din cămin cu mască pe faţă. Este conştient şi cooperant, dar a fost dus la spital pentru investigaţii.

Dezinsecţia, făcută cu fum, era anunţată, însă tânărul se mutase recent acolo şi nu făcea încă parte din grupurile unde se postează informaţii importante.

Aşa că în această dimineaţă a fost singurul care a rămas în cămin. Când s-a trezit nu a putut respira din cauza fumului şi a intrat în panică.

Citește și
Olanda a devenit cea mai căutată țară pentru studenții români. Cât costă să fii student în străinătate
Olanda a devenit cea mai căutată țară pentru studenții români. Cât costă să fii student în străinătate

Şi-a sunat mama care locuieşte în alt judeţ, iar femeia a luat legătura imediat cu o mătuşă din Timişoara care a venit urgent în complex.

Între timp tânărul a sunat şi la 112, iar la faţa locului au venit urgent echipaje de salvare care l-au ajutat să iasă din cameră.

Între timp, echipaje specializate au făcut măsuri la faţa locului care au arătat că nu au fost depăşite valorile normale de substanţe folosite. Totuşi, clădirea este acum aerisită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult