Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moment amuzant la sosirea Kamalei Harris la București. În genunchi pentru vicepreședintele SUA

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vizită istorică a vicepreședintelui SUA, Kamala Harris, la București. ”Numărul 2” din Administrația președintelui Joe Biden se află pentru prima dată în țara noastră.  

Ea a fost întâmpinată la Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, care i-a oferit un buchet de flori.

 

Vizita vine în contextul războiul din Ucraina, al amenințărilor de securitate provocate de Rusia, dar și al crizei refugiaților.

Venirea vicepreședintelui SUA în România i-a prins puțin nepregătiți pe cei din echipa de organizare a evenimentului de pe aeroportul Henri Coandă.

Conform protocolului, în locul unde aterizase deja avionul trebuia să fie adus un covor roșu, însă, pentru că, probabil, nu au găsit unul suficient de mare, angajații aeroportului au adus ... două covoare roșii, pe care le-au unit.

Citește și
Cine e Kamala Harris, prima femeie vicepreședinte al Statelor Unite
Cine este Kamala Harris, prima femeie vicepreședinte al SUA

 

De asemenea, la un moment dat, un bărbat îmbrăcat în costum și cravată - probabil de la serviciul de protocol al aeroportului Henri Coandă - s-a așezat în genunchi pe unul dintre cele două covoare, ca să-l aranjeze, să arate cât mai drept la venirea vicepreședintelui SUA.

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult