Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi detalii despre românul care și-ar fi otrăvit fiicele și s-a sinucis, în Spania. „Nici nu vă pot descrie în cuvinte”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Dramă cutremurătoare într-o familie de români, stabiliți în Spania. Bărbatul de 35 de ani, aflat în proces de divorț, și-ar fi otrăvit cele două fiice, de 2 respectiv 4 ani, după care și-a pus capăt zilelor.

Descoperirea îngrozitoare a fost făcută chiar de mama copilelor, care a anunțat imediat autoritățile.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Tragedia s-a petrecut într-un orăşel din provincia Almeria, în Spania. Mama celor două copile le-ar fi găsit pe fetițe şi pe soţul ei, fără viață, într-o clădire folosită ca depozit la ferma unde lucra bărbatul.

Soţii locuiau separat de mai multă vreme, iar mama copilelor, sătulă de scandalurile dintre ei, voia să divorţeze. Copiii rămăseseră cu femeia, dar tatăl fetițelor avea un acord judecătoresc pentru a petrece o oarecare perioadă de timp cu ele.

Potivit jurnaliștilor spanioli, în weekend, tatăl le-ar fi luat la el, apoi şi-a pus planul sinistru în aplicare.

Citește și
hacker
Înșelăciuni de 2,5 milioane de euro. Zeci de români au accesat ilegal 630 de conturi bancare din Spania şi din alte state

Miguel Martin, jurnalist Diario de Almeria: „În această duminică, a luat fetele așa cum era programul și fetele au fost otrăvite cu o substanță toxică”.

Întreaga comunitate se află în stare de șoc, iar românii s-au mobilizat rapid.

Daniela Bogdan, membră în comunitatea românească: „Pentru că avem o comunitate mare de români aici în zona Almeria, Andaluzia, suntem șocați de un asemenea caz. Am și scris în anunțul nostru de pe grup, poate să ne contacteze și oferim sprijinul mamei. Nici nu vă pot descrie în cuvinte drama unei mame care trece prin așa ceva."

Presa spaniolă spune că femeia voia să se întoarcă acasă, în România, cu tot cu fetiţe.

Miguel Martin: „Fusese şi într-un centru de primire pentru femeile care sunt victime, a stat o vreme în Granada, dar a plecat pentru că voia să se întoarcă în România, și ca să se întoarcă avea nevoie de permisiunea tatălui ca să le ia.”

Potrivit membrilor din comunitate, cei doi soți nu se înțelegeau de mai multă vreme, iar bărbatul ar fi avut un ordin de restricție, pentru că şi-ar fi lovit şi ameninţat soţia. Prin urmare, nu avea voie să se apropie de femeie mai aproape de 500 de metri.

În orăşelul unde locuiau femeia şi fetiţele, au fost declarate trei zile de doliu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult