Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moarte suspectă la Buzău. Ce au găsit polițiștii în apartamentul Valentinei, ars complet

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ancheta morții tinerei de 21 de ani, care a fost găsită carbonizată în apartamentul ei din Buzău, a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, existând suspiciuni privind circumstanțele decesului.

Mai multe persoane au fost audiate, sâmbătă, de procurori, după ce polițiștii au constatat că incendiul ar fi putut fi provocat.

Este vorba despre vecini, prieteni, apropiaţi ai fetei, însă nu a fost făcută nicio reţinere, scrie News.ro.

Există suspiciunea că apartamentul ar fi fost incendiat, probabil cu benzină.

Trupul tinerei a fost găsit carbonizat sâmbătă dimineaţă, de către pompierii buzoieni chemaţi de vecini să stingă incendiul care cuprinsese un apartament situat la etajul 9 al unui bloc din oraş.

Pompierii au spart ușa apartamentului pentru a putea stinge flăcările, iar ulterior au găsit cadavrul unei tinere de 21 de ani, identificată de presa locală ca fiind Valentina Daniela.

Citește și
incendiu cluj
Casă mistuită de flăcări, în Cluj. O familie a rămas pe drumuri

Vecinii tinerei spun că aceasta obişnuia să dea petreceri, iar în noaptea vineri spre sâmbătă mai multe persoane s-ar fi aflat în apartament.

 

Valentina Daniela locuia singură în apartamentul ce îi fusese cumpărat de mama sa care este plecată la muncă în străinătate.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult