Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Individul care a ucis o femeie în Timișoara are doar 16 ani. Minorul și-a recunoscut fapta

Your browser doesn't support HTML5 video.

Adolescentul care a tâlhărit şi omorât o femeie de 38 de ani din Timişoara a fost arestat preventiv vineri seară.

Are doar 16 ani şi a fost prins de poliţişti la 10 kilometri de Timişoara, în localitatea Moşniţa Nouă, unde locuieşte, şi dus în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

După 3 ore de audieri, în prezenţa reprezentanţilor de la Protecţia Copilului, a fost dus în arest. Minorul şi-a recunoscut fapta.

Joi seara a atacat femeia, a lovit-o cu brutalitate și i-a furat portofelul și telefonul. Camerele de supraveghere din oraș au surprins-o pe femeie în drumul spre casă. Avea două plase în mâini și își ținea geanta în față. În urmă ei apare o persoană.

La puțină vreme după aceste secvențe, un trecător a observat un trup în iarbă și a sunat imediat la 112.

Citește și
femeie
O femeie a murit de peritonită la Craiova, după ce la spital a primit pastile pentru nevralgie

După ore de căutări, polițiștii au dat de urmă unui suspect bănuit că ar fi comis crimă: un adolescent de 16 ani.

Femeia a fost găsită pe o stradă din Timişoara, iar martorii au alertat imediat autorităţile. O ambulanţă sosită la faţa locului a încercat să o salveze pe femeie, însă din păcate a fost prea târziu.

Dr. Carmen Dehelean, director medical al Serviciului de Ambulanţă Timiş: „La faţa locului a ajuns prima dată un echipaj de prim ajutor, care a constatat că bolnava este în stop cardio-respirator. Au început manevrele de resuscitare şi automat a fost dislocat un C2 cu medic de la Ambulanță. Ajunși la faţa locului, au constatat, într-adevăr, stopul cardio-respirator. S-au început manevrele de resuscitare de către echipajul de prim ajutor, prelundu-se apoi de către echipajul cu medici de la Ambulanță. A fost resuscitată aproximativ de 45 de minute această persoană, fără nici un rezultat. Prezenta la nivelul gâtului nişte echimoze”.

Cel mai probabil individul a urmărit-o și când această a intrat pe stradă a atacat-o fără milă. Locul este mai retras, lângă un teren viran și câteva hale ale unor firme. Se pare că femeia s-a luptat cu agresorul dar, în cele din urmă, acesta a lovit-o cu cruzime.

Soţul femeii a ajuns şi el în zonă şi a realizat că îi lipsesc portmoneul şi telefonul mobil. La ieșirea din tură, bărbatul o sunase, dar cineva i-a respins apelul, foarte posibil chiar cel care i-a luat viață.

Cei care locuiesc în zona spun că nu este prima dată când au loc astfel de atacuri, stradă fiind mai retrasă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult