Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mitropolia Banatului dotează centrele de vaccinare anti-Covid din Timișoara

Biserica se implică în campania de vaccinare anti-Covid din Timișoara, Mitropolia Banatului donând frigidere noi, de mare capacitate, pentru centrele de vaccinare deschise de primărie.

Biserica Ortodoxă a decis să sprijine campania de vaccinare anti-Covid din Timișoara și a donat frigidere de mare capacitate centrelor deschise de primărie pentru păstrarea dozelor de vaccin în condiții optime, scrie Opinia Timișoarei.

„Centrul eparhial a răspuns prompt solicitării primite de la autoritățile locale de a sprijini nou înființatele centre pentru vaccinarea populației cu două frigidere noi și de mare capacitate, necesare păstrării vaccinurilor în condiții optime. Frigiderele au fost achiziționate și donate Primăriei Timișoara, spre a fi folosite în cele două centre municipale. Săvârșind asemenea fapte de întrajutorare, Biserica rămâne credincioasă îndemnului mântuitor: „Fericiți cei milostivi, că aceia se vor milui” și împlinește cuvântul apostolului Pavel: „Purtați-vă sarcinile unii altora și așa veți împlini legea lui Hristos”, au transmis reprezentantii Mitropoliei Banatului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult