Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mitingul PSD a lăsat Piaţa Victoriei plină de gunoaie. Unii n-au știut de ce au participat. Reportaj

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mitingul PSD a făcut sâmbătă seară Piaţa Victoriei din Bucureşti să vuiască.

Manifestaţia a fost organizată pentru ca simpatizanţii partidului să-şi arate nemulţumirea față de aşa numitele abuzuri în justiţie. Susţinătorii PSD au umplut Piaţa Victoriei. Şi fiecare a respectat costumaţia impusă, ţinuta albă, de la brâu în sus.

Participant: "Spunem nu contra abuzurilor în justiţie" Participant: "Sper că DNA să pice, iar ministrul Justiţiei Tudorel Toader să facă ce este de făcut" Participant: "Să nu mai fie Băseşti sau Iohanniști care sunt tangenţi cu adevărata realitate a României."

Participant:"Am venit să susţinem Guvernul, speram să nu ne dezamăgească, credem în el. Jos corupţia!"

Deşi au respectat codul vestimentar, unii nu au ştiut să spună exact de ce au venit la manifestaţia intitulata ''Vrem prosperitate, NU Securitate!".

Citește și
dancila
Viorica Dăncilă, la mitingul PSD. ”Trebuie să închidem epoca urii şi a dezbinării”

Reporter: De ce aţi venit în Piaţă? Participant: Am venit şi eu că toată lumea. Reporter: La plimbare, cu vreun scop? Participant: Nu... cu alte.

Participant: Au furat toată ţara, tot au furat. Reporter: Deci dvs cu ce partid ţineţi? Participant: Cu PSD. Reporter: Sunteţi împotriva guvernului, dar ţineţi cu PSD-ul? Participant: (n.r. confuz) Nu ţin cu nimeni!

Participant:"M-aţi luat aşa nepregătită. Dacă ştiam că trebuie să dau un interviu chiar îmi luam în calcul toate aspectele care m-au nemulţumit."

Pentru că nu toţi oamenii aveau telefoane, organizatorii au cumpărat lanterne şi le-au împărţit, aşa cum li s-a transmis de la Bucureşti.

Sâmbătă seară a fost nevoie şi de ajutorul celor de la ambulanţă. 26 de persoane au primit îngrijri medicale şi au fost transportate la spital.

Pe de altă parte, un bărbat a fost agresat de un alt manifestant care nu a fost de acord cu mesajul pe care îl afişa pe pancarta. Iar un alt protestatar a fost scos din mulţime pentru că a refuzat să plece, la îndemnul organizatorului. În plus, o persoană a fost sancţionată cu 200 de lei pentru că a adresat injurii.

Demonstraţia s-a încheiat după ora 22:00. La final, Piaţa Victoriei a rămas plină de gunoaie și a fost împânzită de maşini de la salubritate.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult