Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Miracolul din Sibiu: un copil de 2 ani a scăpat fără nicio zgârietură după ce a căzut de la etajul 4. Cum a fost posibil

Your browser doesn't support HTML5 video.

O tragedie a fost evitată la Sibiu. Un copil de 2 ani a supraviețuit miraculos, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc.  

Norocul lui au fost niște sârme pentru întins rufele, de la etajul inferior, care i-au încetinit căderea. Totuși, cel mic a fost transportat la spital, dar medicii spun că este în stare stabilă.

Polițiștii, dar și inspectorii de la protecția copilului, au deschis câte o anchetă în acest caz.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Totul s-a întâmplat marți după-amiază, când micuțul de 2 ani s-a dus lângă fereastra deschisă a apartamentului aflat la etajul 4. S-a aplecat și apoi a căzut în gol.

Norocul celui mic au fost sârmele pentru rufe din fața ferestrei vecinilor de la etajul 3, care i-au atenuat căderea. Mai apoi, s-a auzit o bufnitură puternică, spun vecinii care erau în fața blocului. După care a apărut, într-un suflet, și mama copilului.

Citește și
rapa
Un tânăr a supraviețuit după ce a căzut cu motocicleta într-o râpă din Munții Rarău

Vecin: ”Ea a ieșit din scară zbierând. S-a aruncat pe burtă și dintr-odată a luat copilul de jos și l-a pus pe pieptul ei. Noroc că au avut sârmele la etajul 3 de o balansat și de acolo gata”.

Vecin: "Eram aici la povești și am văzut că a căzut copilul, am auzit numai gălăgie. Era mama sa acolo, speriată, când a văzut că mișcă copilul s-a bucurat".

Anchetă a poliției și a Protecției Copilului

Femeia s-a întors cu copilul în apartament, nu înainte de a-i asigura pe vecini că cel mic este teafăr. Totuși, aceștia au sunat după ajutor.

Maior Cristina Criveanu, ISU Sibiu: „Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD în stare conștientă, fără traumatisme vizibile și a fost transportat de urgență la spitalul Luther din Sibiu".

Cel mic a rămas internat și este supravegheat de medici, însă rănile găsite nu îi pun în pericol viața. Polițiștii s-au autosesizat în acest caz.

Ag. șef  Elena Welter, purtător de cuvânt Poliția Sibiu: ”În apartament se mai aflau în momentul producerii incidentului cei doi părinți și un alt minor în vârstă de 6 ani".

Părinții copilului urmează să le explice polițiștilor dacă cel mic era sau nu supravegheat în momentul în care a căzut.

Anchetatorii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă. Și inspectorii de la Protecția Copilului s-au sesizat în acest caz.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult