Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Minora care se vindea traficanților pentru drogurile zilnice. Descinderi DIICOT la o grupare de traficanți din Suceava

O grupare de traficanți de droguri din Suceava a fost eliminată de polițiștii și procurorii DIICOT.

Anchetatorii au strâns dovezi și despre constrângerea unei minore dependente, care își primea dozele zilnice doar după ce presta activități sexuale pentru traficanți.

Procurorii DIICOT au constituit un dosar penal pentru trafic de droguri de risc și mare risc, alte substanțe cu efecte psihoactive, dar și act sexual cu un minor, iar joi dimineață au făcut și percheziții la traficanții din Siret, transmite DIICOT

„La data de 23 martie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Suceava, au efectuat 9 percheziții domiciliare, în orașul Siret, într-o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc dar, de substanțe cu efecte psihoactive și act sexual cu un minor.

În cauză s-a reținut că, pe parcursul anului 2022, mai multe persoane ar fi comercializat, în mod repetat, cannabis, cocaină, amfetamină și ecstasy consumatorilor din județul Suceava” se arată într-un comunicat DIICOT.

Citește și
malinois
Cât costă un câine din rasa Malinois. Sunt antrenați să găsească droguri și telefoane ascunse de deținuți
Trei luni de calvar pentru doza zilnică

Indiciile au apărut anul trecut, au precizat anchetatorii, și așa au aflat și de minora care era recompensată cu droguri ca să facă sex cu membrii grupării: „Astfel, în acest context, în urma controlului efectuat în trafic, în luna iunie a anului 2022, într-un autoturism, care circula în municipiul Suceava, au fost descoperite 214 grame de cannabis și aproximativ 13 grame de cocaină.

De asemenea, în perioada aprilie – iunie 2022, o persoană vătămată minoră ar fi fost determinată să întrețină, în mod repetat, relații sexuale, prin punerea la dispoziție de substanțe stupefiante, psihotrope sau psihoactive, de care aceasta ar fi fost dependentă.”

După perchezițiile de joi dimineață, au fost ridicați și duși la audieri opt suspecți.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult