Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mihai Șora, operat de urgență. Starea de sănătate a filosofului în vârstă de 101 ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Filosoful Mihai Sora, în vârstă de 101 ani, a fost operat joi de urgență și se află internat la spitalul Elias din București.

Scriitorul a ajuns la spital miercuri, acuzând dureri abdominale, iar medicii au decis că e nevoie de o intervenţie chirurgicală.

Operaţia a avut loc joi după-amiază şi, având în vedere vârsta înaintată a pacientului, a fost una complicată, dar în cele din urmă s-a încheiat fără probleme. A fost vorba despre un colecist plin de pietre care a fost în cele din urmă scos.

Potrivit doctorilor, Mihai  Șora a fost detubat, respiră singur și a vorbit cu familia. Va fi mutat din secţia de terapie intensivă în salon. Dar va mai rămâne câteva zile sub observaţie medicală. Mihai Șora a împlinit 101 ani în toamna anului trecut.

Este ştiut faptul că a fost prezent la toate protestele care au avut loc în Piaţa Victoriei împotriva modificării legilor justiţiei. Duminica trecută chiar le-a vorbit celor din piaţa, iar mulţimea le-a apalaudat îndelung.

În urmă cu 2 ani, alături de Neagu Djuvara, Mihai Șora a primit de la preşedintele ţării distincţia Steaua României în grad de Cavaler.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult