Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul Nicoletei Cîrjan, după ce Nicolae și-a recunoscut, într-un final, copilul cu ea

Your browser doesn't support HTML5 video.

După ani de incertitudini şi un scandal, care l-a costat locul în familia regală, nepotul Regelui Mihai a recunoscut că este tatăl unei fetiţe, adusă pe lume de o tânără din Braşov.

Testele ADN au confirmat paternitatea fără dubii. Acum, Nicolae se angajează să îi plătească fiicei sale o pensie de întreţinere, cel puţin până la 18 ani. Anunţul a fost făcut de nepotul regelui pe pagina să oficială de Facebook.

"În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl copilului ei."

Cei doi s-au cunoscut în 2015, când nepotul regelui Mihai a organizat un tur al României pe bicicletă pentru promovarea lecturii. Ar fi avut atunci o relaţie scurtă potrivit apropiaţilor.

Cum tânărul nu a recunoscut iniţial copilul, cei doi părinţi au fost implicaţi într-un scandal pe marginea testului de paternitate.

Citește și
nicolae
Fostul principe Nicolae, noi dezvăluiri despre excluderea sa de la tron: „Am fost șocat”

Nicoleta Cîrjan: 'Intr-un final am reuşit să ajungem la un consens şi anume să realizăm testele ADN, doua, aşa cum am cerut eu. Le-am făcut pe amândouă la Bucureşti, la sfârşitul anului trecut. Rezultatul a fost pozitiv aşa cum nu m-am îndoit nicio clipă.

Am un singur regret în această privinţă şi anume că mama mea care s-a stins din viaţă în urmă cu patru luni nu a apucat să trăiască această recunoaştere şi totodată curăţarea reputaţiei mele foarte pătată în ultimii ani.''

Acum, cei doi vor merge la notar pentru a face actele prin care Nicolae devine oficial tatăl fetiţei de trei ani şi trei luni. Apoi, conform legii, trebuie să plătească o pensie de întreţinere până la 18 ani şi chiar mai mult dacă fata va urma cursuri universitare. Se va stabili inclusiv un program de vizite.

Apariţia pe lume a acestui copil a fost, spun apropiaţii familiei regale, motivul pentru care în 2016, fără prea multe explicaţii, Casa Regală a României anunţa că Nicolae este exclus din succesiunea la tron şi îşi pierde titlurile dinastice, decizia fiind luată de Regele Mihai.

Nicolae s-a mutat în România în 2012, la doi ani după ce Regele Mihai i-a acordat titlul de principe. A învăţat limba romană şi s-a implicat în activităţi culturale şi sportive în numele Familiei Regale a României.

După ce a fost exclus din ordinea succesiunii la tron, Nicolae s-a căsătorit cu Alina Maria Binder. Nunta a avut loc anul trecut, la Sinaia.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult