Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mesajul dur al directorului Crucii Roșii Sibiu, către persoanele care nu respectă regulile: „Mureai fără nuntă, fără botez”

Un mesaj dur împotriva persoanelor care nu respectă regulile sanitare a fost făcut public de directorul Crucii Roşii Sibiu, Răzvan Biriş.

Răzvan Biriș se referă la cei care nu pot renunța la nunțile și botezurile cu zeci și sute de persoane, care pot deveni ușor focare de coronavirus, în pandemie.

Răzvan Biriș a publicat pe contul său de Facebook un mesaj fără echivoc, cu trimitere la oamenii care organizează petreceri ample, în ciuda restricțiilor și măsurilor de împiedicare a răspândirii coronavirusului.

„Întrebarea mea este este DE CE? De ce, române? De ce nu te poţi abţine, deşi vezi ce e în jurul nostru, peste tot în lume? Mureai fără nuntă, fără botez cu sute de persoane, jumate băgate pe şustache, să forţezi regula? Mureai dacă săreai un an şi nu postai toaletele lucioase de la ziua ta, stând bot în bot la pahar, să ţi se vadă botoxu? Mureai dacă nu urlai celebrul tău uuuuu cu şampania pe la petreceri fără rost şi mai ales fără discernământ? Te-ai bronzat, ai poze în primul rând pe şezlong la Mamaia? Câte laicuri ai îngurgitat? Te simţi inteligent(ă) că i-ai fentat pe «ăştia de ne tot închide» şi tot şi mai tras un chef pe la pensiuni”, a scris directorul Crucii Roşii Sibiu, citat de news.ro.

Judeţul Sibiu a ajuns la o incidenţă de 4,4 cazuri la mia de locuitori, iar municipiul a trecut deja de 2 zile de 6 la mie.

Citește și
Crucea Rosie Salaj
Un bărbat în stop cardio-respirator, salvat într-o farmacie de o voluntară Crucea Roșie Sălaj

La nivel naţional, miercuri, au fost anunţate 8.651 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus. De asemenea, au fost înregistrate 146 de decese şi 1.001 pacienţi internaţi la ATI.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult