Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rick Perry nu a menționat-o pe Dăncilă în mesajele de pe Twitter după întâlnirea cu delegația română

Secretarul SUA pentru Energie, Rick Perry, a anunțat, pe Twitter, semnarea unui memorandum în domeniul energiei cu România, postând fotografii în care apare alături de ministrul Ramona Mănescu, deși la întâlnire a participat și Viorica Dăncilă.

Rick Perry a postat pe contul de Twitter mai multe imagini de la întâlnirea pe care a avut-o cu oficialii români aflați în vizită de lucru în Statele Unite, cu ocazia semnării unui acord privind energia nucleară.

Mai multe imagini de la semnarea memorandului găsiți în galeria foto

“Astăzi, SUA și România au semnat un memorandum privind cooperarea în domeniul nuclear civil, promovând parteneriatul nostru #transatlantic și promovând principiile securității în energie. Energia îi ajută pe aliații noștri să dezvolte energie nucleară curată, timp de 24 de ore, ca o componentă cheie a mixului lor de energie“, este mesajul care însoțește o fotografie cu Rick Perry și Ramona Mănescu.

Viorica Dăncilă a participat la întâlnirea cu Rick Perry, ea luând loc la masa negocierilor, iar la momentul semnării acordului, fiind fotografiată în spatele celor doi semnatari.

Citește și
Viorica Dancila
Dăncilă, scrisoare deschisă către Iohannis: "Oamenii ne cer cu disperare să facem ceva pentru siguranța copiilor"

Numele Vioricăi Dăncilă nu este menționat nici îl al doilea mesaj publicat de Rick Perry referitor la acestă întâlnire.

"Eu și ambasadorul SUA la UE, Sondland, am avut o întâlnire bilaterală productivă cu ministrul afacerilor externe din România @RamonaManescu la #UNGA privind diversificarea mixului energetic al României, extinderea energiei nucleare civile pașnice în România și creșterea securității energiei în regiune", este mesajul lui Perry, însoțit de alte două fotografii alături de ministrul român de Externe. 

Site-ul Guvernului a publicat, miercuri, o înregistrare video de la această întâlnire.

Aflată în vizită de lucru în SUA, Viorica Dăncilă s-a mai întâlnit marți cu președintele Comisiei de Comemorare a Acordului de Pace de la Camp David între Egipt și Israel, Ezra Friedlander, și cu secretarul general al OCDE, Angel Gurria.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult