Modifica setarile cookie
Toate categoriile

IMapp 2018: mesajul ”jos-PSD”, pe Casa Poporului. Spectatorii au început să aplaude

Your browser doesn't support HTML5 video.

Peste 60 de mii de oameni au urmărit sâmbătă seara cum Casa Poporului se transformă sub ochii lor într-un ecran uriaş.

La un moment dat, a fost proiectat mesajul jos-PSD, moment în care spectatorii au aplaudat. Cel care a organizat acțiunea de protest spune că s-a pregătit timp de trei zile.

Rămâne de văzut dacă Primăria va depune plângere penală, așa cum amenințase înainte de eveniment.

A fost cea de-a cincea ediţie a festivalului iMapp Bucharest, unul dintre cele mai mari concursuri de videomapping din lume, organizat de Primăria Capitalei. Două dintre cele zece echipe participante au fost premiate, iar publicul a fost pentru una dintre ele, decisiv.

Casa Poporului a fost sâmbătă seară îmbrăcată în culori, forme şi lumini de către participanţii concursului iMapp 2018, unul dintre cele mai mari spectacole de videomapping 3D din lume.

Citește și
concert
Șuie Paparude și Trooper s-au retras de la un festival, pentru că este organizat de Primăria Capitalei

Tema din acest an a fost dedicată Centenarului Marii Uniri şi fiecare echipă a avut câte 3 minute să-şi prezinte creaţia.

Se pare că artiştii din Olanda au cucerit juriul. Echipa din România, în schimb, a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Proiecţiile s-au desfăşurat pe o suprafaţă totală de 23 de mii de metri pătraţi. 

Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti a anunţat sâmbătă că va face plângere penală împotriva celor care vor instiga premeditat la tulburarea liniştii publice în timpul concursului internaţional de videomapping IMapp.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult