Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mașină lovită în plin de tren și târâtă 200 m. Tânărul de la volan n-a avut nicio șansă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident teribil de circulaţie în judeţul Arad. Un bărbat de 34 de ani a murit pe loc, iar o femeie a fost grav rănită, după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un tren.

Autoturismul circula pe un drum agricol, care nu era destinat circulaţiei publice, aşa că trecerea peste linia ferată nu era prevăzută cu barieră.

Maşina condusă de un bărbat de 34 de ani, alături de care se afla o tânără de 20 de ani, rula pe un drum agricol. Se pare că şoferul nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată, iar ceaţa şi vegetaţia din zona au făcut că mecanicul să observe maşina mult prea târziu.

Martor: "Până ajungi aici nu se vede trenul, ajungi la linie, la un metru, abia aici se vede."

Impactul a fost nimicitor, maşina a fost târâtă mai bine de 200 de metri, iar şoferul a rămas captiv între resturile vehicului. Fata aflată pe scaunul din dreapta a fost rănită şi preluată de un echipaj SMURD, iar apoi transportată la spital cu multiple răni, dar în stare stabilă.

Citește și
Gripa face victime în România.
Gripa face victime în România. Avertismentul specialiștilor: "E abia începutul"

În trenul care circula pe ruta Arad - Sânicolaul Mare se aflau aproximativ 25 de călători, care au scăpat doar cu o sperietură.

Pasageră: "A fost o izbitură puternică, eu am crezut că a sărit de pe şină, aşa dintr-o dată o izbitură tare a fost m-am speriat foarte tare."

Pasager: "A vrut să treacă fără să se asigure, au fost boscheţi, nu s-a văzut, s-a auzit o izbitură, au sărit pietre după care s-a oprit nu a putut să oprească dintr-o dată că nu a mai avut frâne Reporter: "Nu a fost rănit nimeni?" Pasager: "Din tren nu."

Pentru a scoate trupul neînsufleţit al şoferului a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Alexandru Nițu, ISU Arad: „Un accident feroviar rutier unde s-a soldat cu două victime, din păcate una a fost încarcerata şi decedata, iar cealaltă a fost preluată de echipajul SMURD pentru investigaţii şi prim ajutor. A fost dificilă intervenţia deoarece locomotiva a fost deasupra victimei încarcerate."

La faţa locului au fost aduse două microbuze ale ministerului de interne care i-au preluat pe călătorii din tren. Din cauza accidentului traficul feroviar în zona a fost întrerupt pentru aproximativ trei ore.

Poliţiştii din cadrul Serviciului poliţiei transporturi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult