Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mașină de lux confiscată în Portul Constanța, pentru că ar fi fost subevaluată. Suma trecută în acte |VIDEO

O mașină de lux a fost confiscată de vameși în Portul Constanța, pentru că existau suspiciuni că ar fi fost subevaluată. Autoturismul sosise din Emiratele Arabe Unite şi fusese cumpărat de o persoană din Constanţa.

Autoturismul de lux figura în acte cu o valoare de achiziție de 10.000 de euro, dar prețul său real ar fi fost cam de patru ori mai mare, afirmă lucrătorii vamali

Autorităţile consideră că preţul acestuia a fost subevaluat, în documente fiind trecută suma 10.000 de euro, dar în realitate maşina ar costa de cel puţin patru ori mai mult, relatează news.ro. Poliţiştii de frontieră au participat, împreună cu inspectorii vamali, la controlul unui container sosit din Emiratele Arabe Unite în Portul Constanţa Sud Agigea, care avea ca destinatar un cetăţean român, se precizează într-un comunicat al Gărzii de Coastă. „Conform documentelor de însoţire, în container era încărcat un autoturism cu o valoare totală declarată de 10.000 euro. În urma verificărilor preliminare asupra documentelor însoţitoare şi a autoturismului de lux, autorităţile de control au avut suspiciuni că acestea sunt subevaluate comparativ cu valoarea de comercializare pe piaţa de profil”, se arată în comunicat.

Autoturismul este unul hibrid, marca Fisher Karma, fabricat în 2013. El fusese cumpărat de un constănţean. Maşina a fost confiscată, iar autorităţile fac cercetări pentru prezentarea de acte nereale la autoritatea vamală.

Citește și
diicot prostitutie
Traficant de persoane, reținut de polițiști. Cu banii obținuți din prostituție și-a cumpărat o mașină de lux

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult