Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Limita lunară impusă de una din cele mai mari bănci din România. Se aplică în câteva zile

O limită lunară de 10.000 de euro, în moneda europeană sau echivalentul altor valute, se va aplica pentru operațiunile de schimb valutar efectuate în Smart Hour, la Raiffeisen Bank.

Schimbarea la Raiffeisen Bank va avea loc în câteva zile, urmând a se aplica din 8 aprilie, arată Profit.ro.

Totalul tranzacțiilor de schimb valutar în Smart Hour efectuate în decursul unei luni calendaristice nu poate depăși 10.000 euro (sau echivalent). În afara intervalului Smart Hour sau dacă limita de 10.000 euro (sau echivalent) este atinsă, în ecranul aplicației se va afișa cursul de schimb valutar aplicabil tranzacției și clientul va putea alege, dacă dorește sau nu, să efectueze și să confirme schimbul valutar la cursul afișat.

Raiffesien Bank a introdus în România funcția Smart Hour, în 2019, o ofertă în cadrul căruia clienții pot timp de o oră pe zi, de luni până vineri, să beneficieze de schimb valutar la cursul BNR.

Raiffeisen Bank a înregistrat anul trecut în România un profit de 1,7 miliarde lei (+39%), activele totale depășind pragul de 70 miliarde lei, în creștere cu 13% față de anul anterior. Veniturile totale au înregistrat o creștere cu 16% în 2023 față de 2022, atingând nivelul de 3,7 miliarde lei, în timp ce cheltuielile operaționale au crescut cu 10%.

Citește și
mobilier urban brasov
Banca mobilă care apropie oamenii, noul mobilier urban din centrul istoric al Brașovului. ”Un prilej pentru a cunoaște”

Banca raportează și o creștere de patru ori a numărului de conturi deschise prin aplicația digitală și o creștere de două ori a creditelor de consum acordate prin intermediul aplicației mobile. Plățile cu cardurile Raiffeisen au crescut cu 15%, iar numărul de tranzacții din e-commerce a crescut cu 30% și cu 22% la nivel de volume.

Raiffeisen are peste 2,2 milioane de clienți în România, 4.800 de angajați în 284 de unități, 1.131 ATM-uri & MFM-uri și peste 27.800 POS-uri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult