Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Larisa Iordache, infectată cu Covid-19. Care este starea gimnastei

Gimnasta Larisa Iordache a anunţat, miercuri, că este în izolare după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus şi că simte “doar o mică răceală”.

 

“Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană... pozitivă! Aşteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după 3 ani! Pregătită, cu ambiţie şi multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Aşa voi face şi acum... după un test pozitiv la COVID -19. M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a ramâne sănătoasă şi pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniştită. Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata aşa cum mi-a recomandat medicul. Îmi pare foarte rău pentru acesta veste... ajunsesem în formă, gata de a arăta tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viața mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă ştie cum să se de-a peste cap şi să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc linişte ! Ceea ce vă doresc tuturor! PS... Sper să ne vedem la Naționale!”, este mesajul postat pe Facebook de Larisa Iordache.

 

Urma să revină în noiembrie, după o pauză de trei ani

 

Citește și
Copleșiți de cazurile Covid-19, doctorii se pregătesc pentru medicina de dezastru. Ce înseamnă acest lucru
Un băiețel de 4 luni, cea mai tânără victimă a Covid-19 din România. Copilul avea comorbidități accentuate

Luni, COSR anunţa că Larisa Iordache va reveni în noiembrie în competiţii, după o pauză de trei ani şi trei operaţii la tendonul ahilian.

Larisa Iordache s-a accidentat, în octombrie 2017, la Campionatele Mondiale, în timp ce se încălzea pentru calificările la sol.

Ea urma să evolueze la toate cele patru aparate pentru calificarea în finală la individual-compus, dar a părăsit sala într-un scaun cu rotile, iar diagnosticul a fost de ruptură de tendon ahilian stâng.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult