Modifica setarile cookie
Toate categoriile

La un pas de o tragedie de proporții în Timișoara. Scene de haos după ce un hotel a luat foc

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost mobilizare de forţe joi noapte în Timişoara. Un hotel a fost cuprins de flăcări, iar la faţa locului aproape 30 de pompieri s-au luptat mai bine de două ore cu vâlvătaia care părea de neoprit.

Din fericire, în urma incendiului nicio persoană nu a fost rănită. Panica s-a instalat la miezul nopţii în complexul Studenţesc din Timişoara. Potrivit martorilor, flăcările violente au izbucnit pe terasa unui hotel, s-au extins la vegetaţia din jur şi au cuprins întregul acoperiş.

În scurt timp, valvătaia, fumul dens şi trosnetele puternice au învăluit întreaga clădire.

Martor: "A luat foc, da nu se poate ajunge acolo că e haos."

Martor: "Am văzut flăcări mari, ieşeau de aici. Erau oameni, fugeau afară, focul s-a extins de jos."

Martor: "Eram la căminul 9 şi am văzut că a luat foc şi am putut să intru până la etajul 2 şi am văzut că nu era nimeni. Nu ştiu la etajul 3."

Neputincioşi în calea flăcărilor, oamenii au sunat la 112. La faţa locului au intervenit 29 de militari cu 5 autospeciale şi 3 ambulante SMURD, iar strada a fost închisă.

Cătălin Dăescu, ISU Timiș: "Au fost evacuate şi autoevacuate de către personalul hotelului. Nu au fost înregistrate victime"

După mai bine de două ore incendiul a fost stins.

Vineri dimineaţă, pompieri şi criminalişti s-au întors la hotelul care a ars. Au început cercetările care ar trebui să lămurească din ce cauză s-a aprins focul.

O primă concluzie arată că incendiul a pornit dintr-un colţ al terasei, apoi flăcările au fost alimentate de nişte cauciucuri depozitate acolo şi s-au extins rapid. Cea mai afectată este mansarda, unde au ars trei camere.

Reprezentanţii pompierilor au transmis că hotelul avea autorizaţie de securitate la incendiu, însă în 2015 şi 2016, la controalele care s-au făcut acolo, au fost constatatate mai multe nereguli, pentru care s-au dat amenzi. Cei de la societatea de asigurare au estimat paguba la 400.000 de euro.

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult