Modifica setarile cookie
Toate categoriile

La munte, mai aglomerat ca niciodată. Peisajul a răsplătit turiștii pentru cozile infernale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cei care au ajuns la munte s-au bucurat de o vreme excelentă cu cer senin. Potecile, traseele de bicicletă și locurile de picnic au fost pline.

Administratorii instalațiilor de transport, pe cablu de pe Valea Prahovei și din Poiană Brașov spun că a fost cel mai aglomerat weekend al verii.

Turiştii au stat la cozi infernale la telecabină şi telegondolă. Însă, odată ajunşi pe Platoul Bucegilor sau în Masivul Postavaru, peisajul le-a răsplătit din plin aşteptarea.

Veniţi tocmai din Tara Oasului, aceşti vizitatori şi-au propus să formeze împreună cel mai vesel grup.

Turistă: ”Suntem un grup de 16 persoane, am copilărit împreună, aşa grup mare”.

Citește și
Munte
Cel mai aglomerat weekend la munte. Principalele atracții pentru turiști

Potecile de munte au fost şi ele pline.

Turistă: ”N-am simţit deloc căldura să ştiţi, absolut deloc, prin pădurile astea dese care sunt aici.”

În acest weekend şi Transfagarasaul a fost mai aglomerat ca niciodată. Maşinile s-au înşirat în coloane pe kilometri întregi, iar turiştii au stat ore bune pe şoseaua sufocată. Noroc cu vremea şi priveliştea care le-au făcut aşteptarea mai uşoară.

Foarte mulţi au urcat şi pe platoul Bucegilor. Cea mai aglomerată a fost zona Babele şi Sfinxul unde, din cauza căldurii, s-a înregistrat şi un incident. Unui bărbat i s-a făcut rău şi a căzut de pe o stâncă. Nu s-a rănit grav iar jandarmii montani i-au acordat primul ajutor.

Weekendul a fost plin de veselie la cabana Mălăieşti unde sute de pasionaţi s-au strâns la un festival al cântecelor de munte.

Investitorii în turism spun că acest weekend a fost cel mai aglomerat din aceasra vara. Numai telecabinele şi gondolele din Sinaia, Buşteni şi Poiana Braşov au transportat peste 10 mii de oameni.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult